Безстроковий договір. Суркіс запропонував Ярмоленку дуже цікаві умови

Віктор Вацко розповів деталі можливого повернення вінгера до «Динамо»

Футбольний журналіст Віктор Вацко розповів подробиці про можливе повернення півзахисника Андрія Ярмоленка до київського «Динамо»:

«Якби я зараз мав написати текст для стрічки новин, я почав би наступним чином: «Андрій Ярмоленко близький до повернення до київського «Динамо».

Ігор Суркіс запропонував Ярмоленку дуже цікаві умови контракту. Не говорю про фінансову складову, вона теж на рівні. Скажу про перспективу. Як я чув, Суркіс запропонував Ярмоленку безстроковий договір. Скільки він відчуває в собі сили грати у футбол, стільки триватиме його контракт з «Динамо». Брати Суркіси з великою повагою ставляться до Андрія Ярмоленка.

Крім того, Андрію пропонують пост у структурі клубу після закінчення кар'єри. Кожен футболіст із високим рівнем інтелекту думає, що буде після кар'єри.

Була в нього конкретика із MLS. «Інтер Маямі» пропонував дуже хороші умови контракту. Наразі це вже не тема. Я так розумію, не актуальний і «Фулхем». Наскільки я розумію, це питання вже закрите. Андрієм цікавиться клуб інший АПЛ, є інтерес з Чемпіоншипу. Але «Динамо» зараз дало найконкретнішу і найбільш цікаву пропозицію».

Микола Степанюк Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Коментарі