ХІК – РФШ. Прогноз та анонс на матч кваліфікації Ліги чемпіонів

Фінам доведеться підтвердити свій статус фаворитів

У середу, 6 липня, у Гельсінкі на полі «Болт Арени» відбудеться перший матч першого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів, у якому місцевий ХІК прийме команду РФШ із Латвії. Стартовий свисток пролунає о 19:00 за київським часом.

ХІК

Підопічні 39-річного наставника Тоні Коскела наразі у таблиці Вищої ліги чемпіонату Фінляндії, що розігрується за схемою «весна-осінь», посідають друге місце. Маючи в активі 27 очок, вони у 14 матчах здобули 8 перемог, тричі зіграли внічию та тричі програли. Лідеру сезону - «КуПСу» - ХІК програє три пункти.

29 червня ХІК вибув із боротьби за Кубок Фінляндії. Він у Турку у матчі 1/4 фіналу поступився у серії післяматчевих 11-метрових місцевому «Інтеру». Основний час зустрічі приніс нічию 0:0, а у лотереї з рахунком 5:4 перемогли господарі.

Не зайвим буде відзначити, що до поразки в Кубку від «Інтера» ХІК мав у пасиві дві невдачі в матчах чемпіонату (від «Оулу» з рахунком 0:1 на своєму полі, і від «Марієхамна» на виїзді - 1:2) . А після поразки в Турку команда Коскела вдома не змогла обіграти «КуПС» - нічия 1:1. Таким чином, ХІК має серію з чотирьох зустрічей без перемог.

РФШ

Команда з латвійської столиці - Риги - зараз у турнірній таблиці найвищого дивізіону національного чемпіонату посідає другу позицію. У неї 45 пунктів після 20 зіграних зустрічей (14 перемог, 3 нічиї, 3 поразки). Краще справи лише у «Валмієри», яка має 50 очок.

У двох крайніх поєдинках РФШ здобув перемог - 2:0 на виїзді над «Спартаксом» і 4:0 вдома над БФК «Даугава». Ці виграші дозволили рижанам закрити серію із трьох поєдинків без перемог. Спочатку була поразка 0:2 від ФК «Рига», потім відбулася домашня нічия 2:2 з «Лієпая» та було фіаско 0:4 у грі з «Валмієрою».

Орієнтовні склади

ХІК: К.Азар - Хосконен, Тенхо, Тойвіо, Браун, Пелтола, Танака, де Араухо, Бужеллаб, Серраренс, Хостікка.

РФШ: Стейнборс - Сорокінс, Стугліс, Ягодінскіс, Мареш, Саріч, Паніч, Варславанс, Зюзін, Сантана, Фрізенбіхлер.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку його господарі зможуть довести свою перевагу та здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.78 по лінії Parimatch.

6 липня, середа

ХІК - РФШ
Гельсінкі. «Болт Арена». 19:00
Арбітр: Юджин Джая (Албанія)
Прогноз Sport.ua - 2:0

  • 1,78
  • 3,60
  • 4,30
Сделать ставку Зробити ставку
Юрій Остроумов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»