Американський футбол та ставки на нього

Що ж таке американський футбол і чим він добрий для парі?

Футбол має чимало різних різновидів. У США, де своя спортивна культура, з такими топ-дивізіонами спорту, як НБА та НХЛ, культивується свій футбол, американський ("європейський" же взагалі називають "сокер"). NFL дуже популярна в Сполучених Штатах, але й у світі поступово завойовує позиції - у тому числі в Беттінга. За останніми підрахунками, ставки робляться на мільярди доларів щороку.

Особливості виду спорту

Американський футбол чимось подібний до регбі, але є чимало відмінностей. Головними принципами цієї гри вважається:

Ставки на американський футбол

Нині їх приймають і в прематчі, і в лайві. Щоправда, з останнім є проблеми, адже основні події відбуваються у Північній Америці, тобто в іншому часовому поясі із незручним усуненням у часі. Але більшість букмекерських компаній створюють широкий розпис. Особливо на фінал основної північноамериканської лізи, так званий "SuperBowl". Наразі вже починають приймати ставки і на чемпіонати інших країн, у тому числі й Росії. Але все ж таки і зараз NCAA, студентська американська футбольна ліга, залишається впевнено другою, поступаючись, і то не завжди, NFL.

У ставок на американський футбол вистачає переваг

Цей вид спорту досить захоплюючий і можна отримувати естетичне задоволення від спостереження за грою, одночасно намагаючись виграти. Також американський футбол вважається відносно простим у плані аналізу, тим більше що ресурсів із найрізноманітнішою статистикою більш ніж достатньо, та й розбори від експертів доступні, хай і здебільшого англійською мовою. Але є недоліки. Крім вже згаданого незручного часу, це не найдовший сезон - особливо якщо порівняти з кількістю та інтенсивністю подій в інших топових спортивних лігах США, НХЛ із НБА.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 14:05 15

Гра першого кола цих команд стала єдиною для Даріо Срна у якості головного тренера