Олександр УСИК: «Розумію, що Джошуа буде іншим. Я також»

Чемпіон світу у надважкій вазі – про свої очікування від реваншу з Ентоні Джошуа

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик під час спілкування з пресою у Лондоні відзначив, що Ентоні Джошуа буде іншим у реванші. Але і він також зміниться.

«Я дуже радий знаходитися тут. Ще я дуже радий, що у мене є можливість боксувати в новому для мене місці - в Саудівській Аравії. Це відкриває нові горизонти. Мені подобається їздити по світу і боксувати десь вперше, десь вдруге. Все, що я роблю: боксую і живу, приносить мені дуже велике задоволення. Я не боксую за гроші чи якесь визнання. Я не хочу бути великим. Багато людей хочуть якогось визнання, щоб про них говорили і пам'ятали. Мені всього цього не треба. Я просто роблю зараз і буду продовжувати це робити, поки моє серце буде битись. Єдине, до чого я стрімко йду, до спасіння моєї душі. А все, що відбувається зі мною - це просто життя.

Чи очікую, що Джошуа зміниться у другому поєдинку? Я нічого ні від кого не очікую. Це велика дурниця чогось чекати від людей. Розумію, що він буде іншим. Я також буду іншим», - сказав Олександр Усик.

Поєдинок Олександр Усик - Ентоні Джошуа 2 відбудеться 20 серпня в Джидді.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 травня 2024, 15:36 4

Тоні вибрав поєдинок із другої найлегшої ваги

Коментарі