ВІДЕО. Перехоплення розмов пілотів рф під час ракетної атаки по Україні

25 червня з повітряного простору білорусі орки запустили ракети по Україні

білоруський журналіст Антон Мотолько оприлюднив перехоплення розмов російських військових пілотів з диспетчерами 25 червня, коли з повітряного простору білорусі запустили ракети по території України.

російські пілоти обговорювали, як випускають ракети зі своїх літаків територією України. Крім того, вони узгоджували між собою ракетні запуски та курс по повітряному простору білорусі у напрямку спочатку кордону України, а потім назад до аеродромів їхнього базування в росії.

Перехоплення стосуються тих пілотів, які керували російськими літаками з аеродромів у Сєщі та Шайківці. Завдяки перехопленню, в якому пілоти озвучують свої координати, можна встановити місце та час запуску різних ракет.

В атаках росіяни застосували бомбардувальники Ту-22М3, що вилітали з аеродрому в Шайківці в Калузькій області, і винищувачі Су-34 і Су-35, що вилітали з аеродрому Сєща у Брянській області. Вони запускали ракети класу Х-32 та Х-59МК по території Львівської, Житомирської, Київської та Чернігівської областей.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:29 9

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі