СТАХОВСЬКИЙ – про українських спортсменів: «Декого виправлятиме могила»

Колишній український тенісист незадоволений рішенням Усика битися в Саудівській Аравії

Колишній український тенісист Сергій Стаховський розповів, чому йому не подобається рішення Олександра Усика провести бій-реванш з Ентоні Джошуа в Саудівській Аравії.

- Розпочалося повномасштабне вторгнення росії в Україну. Попри це, серед наших спортсменів є люди, які примудряються навіть в такій ситуації всидіти на двох стільцях. Мова, зокрема, і про Василя Ломаченка з Олександром Усиком. Що робити з ними й чи доцільно критикувати іноземців, якщо дехто з нас досі не зайняв чітку позицію?
- Ми критикуємо Захід, але по факту, вони не зобов'язані були навіть нам допомагати. Ми вдячні їм. Ми робимо ту чорну, криваву роботу, у нас гинуть люди, щоб у них не гинули.

А про наших спортсменів… ну, дивіться, Ломаченко записався в тероборону і Усик колись записувався. Але, знаєте, діяти треба послідовно. Після 24-го кожен зробив свій вибір, але, як то кажуть, декого буде виправляти могила. Мені шкода, що люди з таким високим ім'ям, з таким високим реноме, які могли б в реаліях зробити багато в медійному плані, несуть меседж, який не є зрозумілим. Він незрозумілий як там, так і в нас. Така позиція розмиває кордони й це жахливо.

Дивіться, Усик битиметься в Саудівській Аравії. Ця країна хоч одну санкцію проти росії запровадила? Я, коли побачив, що вони будуть битися в Саудівській Аравії, сказав, що це просто знущання. Якщо не вистачає інтелекту людям, то біля них мають бути ті, в кого цього інтелекту вистачає. Але не в цьому випадку.

Володимир Клепач Джерело: Укрінформ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:40 10

Вже відомі всі 5 клубів: Байєр, Баварія, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссія Д

Коментарі