АНДРІЄВСЬКИЙ: «Важко налаштуватися на тренування, коли йде війна»

Хавбек «Динамо» поділився враженнями від старту зборів у Швейцарії

Півзахисник «Динамо» Олександр Андрієвський поділився враженнями від старту швейцарського етапу підготовки до нового сезону:

«Неможливо не думати про війну та захисників України, оскільки це найголовніше зараз. Напевно, не так думаєш про футбол як про те, як справи на фронті. Ми завжди подумки з ними, тим більше мої знайомі також на передовій - тому переживаємо за них усіх та передаємо привіт.

Дуже важко налаштуватися на тренувальний процес, але розуміємо, що ми граємо для наших воїнів, вони дивляться на нас. Ми це знаємо і це надихає нас, дає додаткові сили.

Про кондиції ще рано говорити, оскільки ми лише розпочали збір. Думаю, підтягнуться наші збірники, ще декілька тижнів - і все буде добре.

Ми тренувалися у Києві, були важкі навантаження, тож фізично ми готові. Також у нас є молоді гравці, яким важливо доводити, що вони мають право перебувати в першій команді «Динамо». Думаю, ми підійдемо у добрих кондиціях до офіційних матчів.

Обрядів для молоді жодних не було. Мабуть, такого немає вже десять років. А так підтримуємо, на тренуваннях підказуємо, можна навіть крикнути десь. Загалом, ми їх і до цього знали, оскільки стежили за їхніми виступами в юнацькій першості - тож жодних проблем у колективі немає».

Микола Степанов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 жовтня 2024, 20:20 24

Віктора Циганкова було замінено на 29-й хвилині поєдинку Жирони та Фейєнорда

Коментарі