ФОТО. Динамо провело перший повноцінний тренувальний день у Швейцарії

Футболісти столичного клубу встигли ще й зіграти у баскетбол

25 червня динамівці Києва провели перший повноцінний тренувальний день у Швейцарії.

Після мотиваційної промови Мірчі Луческу та привітання Олександра Андрієвського з 28-річчям футболісти пробіглися лісом, розташованим неподалік місця дислокації команди, а також зіграли у баскетбол. Гравці були поділені на чотири команди, причому в кожному матчі був один нейтральний гравець, який створював більшість для атакуючих. У результаті перемогу здобув колектив у складі іменинника Олександра Андрієвського, Віталія Буяльського, Георгія Цитаїшвілі, Навина Малиша та Крістіана Біловара.

Далі у «біло-синіх» був обід та відпочинок, а потім почалося друге тренування, яке пройшло на запасному полі Stadion Municipal, де завтра пройде матч з «Івердоном». Заняття почалося з розминки та вправ на витримку. Після цього футболісти, поділившись на дві команди, працювали над утриманням м'яча - завданням було у два торкання обробити передачу від партнера та оперативно віддати пас своєму. Завершилося тренування відпрацюванням атак і контратак.

У неділю на «Динамо» чекає перший контрольний матч на тренувальному зборі у Швейцарії. Суперник - місцевий «Івердон», який представляє Челлендж-лігу (другий за силою дивізіон країни). Початок - о 17:00 за київським часом.

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:35 0

Олісе навряд чи залишається в Крістал Пелас