Джош Парісян – Алан Бодо. Прогноз та анонс на бій

Поєдинок турніру UFC on ESPN 38

Бій відбудеться 26 червня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на UFC Apex і стане частиною основного карду турніру UFC on ESPN 38 (або UFC Vegas 57). Орієнтовний початок бою - 06:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У важкому дивізіоні на турнірі відбудеться один бій, у ньому Джош Парісян (14-5) зійдеться в октагоні з Аланом Бодо (8-3, 1 NC).

Парісяну поки нема чим похвалитися в UFC. Він програв два з трьох боїв у октагоні. У дебюті він був битий за очками Паркером Портером, потім Парісян важко виграв суддівським рішенням у непримітного Роке Мартінеса, а в грудні минулого року Джош у третьому раунді був зупинений ліктями Дон'Тейла Мейза.

Бодо має схожу статистику виступів в UFC. Свій дебют у промоції він провалив, будучи швидко нокаутованим Томом Аспіналлом, потім француз виграв нокаутом у Родріго Насіменту, але через те, що переможець сутички провалив допінг-тестування, поєдинок був визнаний таким, що не відбувся. У лютому цього року Бодо бився з Паркером Портером і поступився йому одноголосним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Б'ються два важковаговики-ударники. Парісян тільки ще може бути небезпечний у партері, зате Бодо є бійцем із більш важкими ударами та сімома перемогами нокаутом із восьми.

Загалом, це бійці приблизно однакового рівня, шальки терезів тут можуть схилитися в будь-який бік. Кожен із бійців може легко нокаутувати, і при цьому кожен із них не раз сам програвав нокаутом. Тому вірогідність дострокового закінчення поєдинку є тут дуже великою. Що стосується прогнозу на бій, то віддамо перевагу Бодо, який потужніше б'є.

Перемога Бодо нокаутом у 2-му раунді

  • 2.00
  • -
  • 1.86
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.97
  • 51
  • 1.83
Сделать ставку Зробити ставку
Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 18:16 7

Артем за короткий термін став капітаном команди