Джерело: Ігор Йовічевіч на 99,9% очолить Шахтар

Незабаром очікується офіційна інформація від «гірників»

Хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, нинішній наставник «Дніпра-1», на 99,9% очолить донецький «Шахтар», інформує паблік Бомбардир, автором якого є журналіст Роман Бебех.

Головним аргументом при ухваленні хорватом такого рішення став майбутній виступ донецької команди у груповому раунді Ліги чемпіонів.

Не виключено, що призначенню допоміг директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна з Хорватії. Незабаром очікується офіційна інформація щодо призначення нового наставника «гірників».

Італійський фахівець Роберто Де Дзербі, який керував «Шахтарем» у сезоні 2021/22, залишить донецький клуб. «Гірники» поступово розпродують своїх легіонерів і в наступному сезоні зроблять ставку на українських гравців.

48-річний хорват Ігор Йовічевіч працює з «Дніпром-1» з осені 2020 року. У сезоні 2021/22 команда під його керівництвом посідала 3-тє місце, і хоча чемпіонат не закінчився, «Дніпро-1» отримав право зіграти в раунді Q4 кваліфікації Ліги Європи, гарантувавши собі єврокубкову осінь.

Йовичевіч також має досвід роботи з львівськими «Карпатами», словенським «Целе» зі Словенії та Динамо Загреб з Хорватії.

Де Дзербі та Йовічевіч, СК Дніпро-1

Микола Степанюк Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Коментарі