Сергій БУБКА: «Вдячні спортивній спільноті за солідарність з Україною»

Президент НОК України подякував за підтримку

Голова Національного Олімпійського комітету Сергій Бубка привітав з роковинами МОК та подякував міжнародній громадськості за підтримку України.

«Дорогі друзі! Щороку 23 червня, з нагоди річниці заснування Міжнародного Олімпійського Комітету у всіх куточках нашої планети вшановують об'єднуючу силу спорту.

Україна завжди цінувала та любила спорт, була віддана ідеалам, що лежать в основі олімпійського руху - рівності та повазі.

Нині, у час коли війна прийшла на українську землю, коли ми відчуваємо цінність миру як ніколи гостро, цей день набуває особливого значення. Олімпійські принципи єдності, дружби та підтримки показали свою силу в дії. Ми дуже вдячні олімпійському руху та світовій спортивній спільності за безпрецедентну солідарність з Україною.

Українська спортивна спільнота своїм прикладом і перемогами надихає долати труднощі, втрати та продовжувати рухатись вперед.

Тож нехай здобутки наших спортсменів та їхня підтримка додадуть усім і кожному оптимізму та віри у власні сили й стійкість. Адже в спорті ми дуже часто змушені долати самих себе, спорт виховує силу волі та характер.

Нехай якнайшвидше у мирному небі над усією Україною гордо майорить синьо-жовтий прапор на честь наших спільних перемог!

Ми - разом! З вірою у перемогу України та українського спорту!», - сказав Бубка.

Максим Гаптар Джерело: НОК України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів

Коментарі