Новий тренер Джошуа: «Усик приголомшливий боєць»

Роберт Гарсія обсипав українця компліментами

Американський топ-тренер Роберт Гарсія, який готує британського супертяжа Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО) до реваншу проти українця Олександра Усика (19-0, 13 КО), пророкує перемогу для свого підопічного.

«Прямо зараз я бачу кардинально іншого Ентоні. Я можу це сказати по тому, як він думає, як говорить, і тому, як він старанно тренується в залі.

Як на мене, він мав погану стратегію, але це вже в минулому. Усик виявився кращим у той вечір, мої вітання, але 20 серпня ми збираємося зробити все, що в наших силах, щоб виграти титули назад. Я знаю, Ентоні може це зробити. Він більший, фізично сильніший, у нього довші руки, і ми плануємо скористатися цим.

Безумовно, нам потрібно бути готовими до будь-якої дрібниці. Усик приголомшливий боєць. У нього є навички, рефлекси, точність - повний набір. Але я вважаю, що Ентоні має всі необхідні інструменти, щоб його побити.

Я хочу свого першого чемпіона світу у хевівейті. У мене вже 14 чемпіонів, і він буде моїм 15-м. Мій перший чемпіон у надважкій вазі, це буде великою подією для мене», - сказав Гарсія.

Нагадаємо, реванш Усик - Джошуа відбудеться 20 серпня в Джидді, Саудівська Аравія.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 17:10 3

Боксер рішуче налаштований на бій з українцем