АЛІЄВ: «Ракіцький хотів йти воювати. Він дуже допоміг нам із дронами»

Екс-хавбек київського «Динамо» розповів, як отримали дрони від Яріка

Екс-хавбек київського «Динамо» та збірної України Олександр Алієв розповів про співпрацю з Ярославом Ракіцьким:

«Ракіцький - молодець. Я скажу одне. Насамперед, він розірвав контракт (із «Зенітом») - це раз. Той самий Андрюха Воронін, не гравець, а помічник тренера, поїхав (з «Динамо» Москва). Не я набрав Яріка, а його друг агент Максим набрав і запитав, чи потрібно щось. Я сказав, що для нашої групи потрібні два дрони.

За дві години він мені передзвонив і каже: «Ярік дав добро. Він тобі вже завтра привезе дрони». Потім сам Ярік мені написав. Я йому подякував. Я сказав: «Яріку, дякую тобі велике від усієї нашої групи і від мене особисто».

Він одразу відповів. Запитав, що ще треба. Я сказав, що більше нічого. Я чудово знаю, говорив із тим же Максимом, що Ярік дуже хоче їхати сюди до Києва та йти воювати. Я говорю: у нього є ще два-три роки, нехай він заробляє гроші і отримує задоволення від улюбленої справи.

Він був і є патріотом цієї країни. Його критикували, що він гімн не співає та руку на серці не тримав. Але це його особисте. Був виклик - він приїжджав. Його випускали - він грав на полі. Він радів, коли ми вигравали і засмучувався, коли програвали. За нього я можу сказати: це патріот своєї країни та порядна людина».

Микола Степанюк Джерело: Профутбол Digital
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі