Прометей підписав екс-гравця НБА. Підтверджено: команда зіграє в Єврокубку

Президент клубу Володимир Дубинський розповів про підписання Джіана Клавелла

Президент «Прометея» Володимир Дубинський підтвердив, що команда виступить у Єврокубку, і повідомив про підписання екс-гравця НБА Джиана Клавелла:

«Найкраща новина - баскетбол в Україні продовжується! Попри війну, наші спортсмени дійсно гідно тримають свій фронт і вже готуються захищати честь країни на міжнародних змаганнях. Чекаємо також на відновлення національного чемпіонату в Україні.

І друга гарна новина для вболівальників нашого клубу та шанувальників яскравої гри. До команди СК «Прометей» приєднається Джиан Клавелл. Це досвідчений гравець, який має досвід виступів у НБА, а також у титулованих європейських клубах.

Джиан є гравцем збірної Пуерто-Ріко. Він виступав за збірну на чемпіонаті світу 2019, а також взяв участь в Олімпійській кваліфікації 2020. В минулому сезоні атакуючий захисник грав в Україні та лідирував у рейтингу результативності.

Вирішальним для Клавелла чинником для приєднання до «Прометея» є те, що наша команда в наступному сезоні зіграє в одному із найпрестижніших турнірів Європи - EuroCup».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баскетбол | 26 квітня 2024, 08:36 1

«Орландо» взяв перше очко в протистоянні з «Клівлендом» у плей-оф