Мірча ЛУЧЕСКУ: «Мені хотіли зіпсувати імідж»

Наставник «Динамо» прокоментував помилкову інформацію про те, що він не приїхав до Києва

Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу заявив, що не має претензій до журналістів телеканалів «Футбол 1/2/3» після їхньої неправдивої інформації про те, що румунський фахівець не приїхав разом з командою в Україну.

«Люди, які дали вам таку інформацію, погано мене знають. Можливо, вони хотіли зіпсувати мені імідж, адже суспільство швидко підхоплює негатив. Але це не проблема. Я роблю свою роботу.

Я прибув сюди, щоб продемонструвати, що життя у Києві та в Україні триває. Люди повертаються до життя, і футбол - важлива його частина.

Я приїхав і розпочав підготовку з нашими гравцями. І в цьому ми маємо бути прикладом для всіх спортсменів. Ми маємо продовжувати займатися спортом саме в Україні. Це дуже важливо, адже люди тільки й думають про війну та жахливі речі, які її супроводжують. Це частина нашого сьогодення. Інша частина - спорт, культура - те, що має цінність для всіх нас і допомагає компенсувати негатив, який несе з собою війна. Я виконую свою роботу та бачу обов'язок у тому, щоб допомогти», - сказав Луческу.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:30 9

У пресу потрапила інформація про часи роботи нинішнього коуча «Шахтаря» у «Твенте»

Коментарі