Євген КРАСНІКОВ: «До Танковського є інтерес із боку закордонних клубів»

«Металіст» відкритий для продажу українських футболістів

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков розповів про інтерес з боку інших клубів до півзахисника команди В'ячеслава Танковського. Крім того, він наголосив, що позитивно ставиться до трансферів українських футболістів до зарубіжних чемпіонатів.

- Євгене Олексійовичу, прокоментуєте ситуацію про можливий трансфер Танковського…
- Так, справді до В'ячеслава є інтерес як із боку закордонних, так і українських клубів.

- Чи є ймовірність, що футболіст перейде в інший клуб у це міжсезоння?
- Звісно є. Якщо надійде пропозиція, яка влаштує клуб та гравця.

- Як ви ставитеся до того, що український гравець може продовжити кар'єру закордоном?
- Нормально. Нині дуже складний час. Я не відкрию секрету, якщо скажу, що багато клубів мають фінансові проблеми. І якщо продати гравця за хороші гроші, від цього виграють усі. Клуб отримає додаткові фінанси, заплатить податок у скарбницю держави, а футболіст перейде у більш конкурентний чемпіонат. І головне, що все це на користь збірної.

Нещодавні матчі національної команди показали, що лідерами є гравці, які виступають у закордонних чемпіонатах - Зінченко, Маліновський, Ярмоленко, Яремчук. Рівень та прогрес цих футболістів видно неозброєним поглядом.

Мені б дуже хотілося, щоб чемпіонат України відповідав рівню найкращих європейських ліг. І я впевнений, що з часом ми цього досягнемо, - сказав Красніков.

У новому сезоні «Металіст» зіграє в українській Прем'єр-лізі. У минулому, який було завершено достроково через повномасштабне російське вторгнення, команда Олександра Кучера посіла перше місце у Першій лізі.

Денис Шаховець Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 19:17 2

Періс підтримала чоловіка після фіаско