Келвін Каттар – Джош Емметт. Прогноз і анонс на бій

Головний поєдинок турніру UFC on ESPN 37

Бій відбудеться 19 червня в Остіні (штат Техас, США) на арені «Moody Center» і стане мейн івентом турніру UFC on ESPN 37. Орієнтовний початок бою - 04:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

№4 рейтингу напівлегкої ваги Келвін Каттар (23-5) зустрінеться з Джошем Емметтом (17-2), який займає №7 у цьому рейтингу.

У січні Каттар закрив розгромну поразку за очками Максу Холловею, вигравши одностайним рішенням суддів у 5-раундовому бою у Гіги Чикадзе. Тим самим, рекорд Каттара в UFC став 7-3.

У Емметта рекорд в UFC 8-2, і зараз боєць йде на серії з чотирьох перемог. Джош із березня 2019 по грудень 2021 року виграв за очками у Майкла Джонсона та Мірсада Бектича, і нокаутував Шейна Бургоса та Дена Іге.

Прогноз на бій

Вважаємо, що Каттар, який має відмінне кардіо і стійкість до ударів, буде пресингувати, а Емметт намагатиметься контратакувати панчами і тейкдаунами. Проте з тейкдаунами у Емметта може не скластися через хороший захист від них у суперника, а як ударник Каттар навряд чи гірший. До того ж, Каттар має величезну перевагу у зрості, що сприятиме його успішній роботі у стійці.

Бій має всі шанси затягнутися і пройти всю 25-хвилинну дистанцію, обидва добре тримають удар і не є сильними панчерами. Каттар за рахунок своїх ударних навичок, кращого кардіо та досвіду 5-раундових боїв має всі можливості для того, щоб записати собі в актив перемогу комфортним рішенням суддів.

Перемога Каттара за очками

  • 1.46
  • -
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.39
  • -
  • 3.10
Сделать ставку Зробити ставку

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 26 травня 2024, 07:10 1

Головні новини за 25 травня на Sport.ua