Олег АВДИШ: «Вдячний Красаві за позицію. Йому це багато чого коштувало»

Футбольний агент – про російського блогера

Футбольний агент Олег Авдиш зізнався, що він дуже поважає екс-футболіста Євгена Савіна за те, що той зняв випуск на свій ютуб-канал «Красава» з українськими футболістами, щоб донести до росіян правду про війну.

«Можна по-різному ставитися до Савіна, але це потрібно було мати яйця, щоб випустити такий випуск. «Красаві» багато чого це коштувало. Так, він зараз поїхав (з РФ - прим.). Людина покинула все, виїхала з сім'єю. Я вдячний Красаві, я про це відзначав у себе в інсті. Я вдячний за позицію. Я не дуже поділяю позицію Зінченка, який відмовився говорити, але це вибір Сані, він є гордістю українського футболу. Але Савін зробив велику справу, коли записав відео з Ярмоленком, Даріо, Алієвим.

Воронін був. Ось навіть приклади на тлі Вадима Шаблія. Воронін - поїхав. Саня Панков - поїхав та чітко висловив свою позицію. Він виявив свою волю та підтримав свою країну. Він на своєму фронті бореться теж із цією російською нечистю.

Якщо порівнювати Шаблія та Панкова, то в цій ситуації Саня поводиться порядніше. Я не можу змиритися, що маючи такий ресурс, зробивши собі ім'я, гроші, статус, впливи в українському футболі, а Вадим мовчить» - сказав Авдиш.

Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу

Коментарі