Суперник для Ворскли. Жереб Q2 Ліги конференцій. Дивитися онлайн. LIVE

Стежте за трансляцією церемонії з Ньону 15 червня о 14:00 за Києвом

Жеребкування другого відбіркового раунду (Q2) Ліги конференцій 2022/23 пройде у швейцарському Ньоні 15 червня, початок - о 14:00 за Києвом. Відбудеться два жеребкування: Шляху чемпіонів та Основного шляху.

З Q2 вступає в боротьбу представник України - «Ворскла». У полтавського клубу, який є сіяним по Основному шляху, наразі 5 варіантів суперників:

Можливі суперники Ворскли у Q2:

Шлях чемпіонів. У Q2 зіграють 13 команд, що вилетять в першому відбірному раунді Ліги чемпіонів, і 3 команди, які вилетять в попередньому раунді Ліги чемпіонів.

Відповідно до клубних коефіцієнтів на початок сезону команди були поділені на дві групи по 6 та одну з 4 клубів. 13 команд, що вилетіли у першому відбірковому раунді Ліги чемпіонів (Шлях чемпіонів), будуть сіяними.

Три команди, що вилетіли в попередньому раунді Ліги чемпіонів, позначатимуться під час жеребкування як Півфіналіст 1, Півфіналіст 2 та Фіналіст. Вони будуть несіяними та будуть розподілені за трьома групами.

Основний шлях. Усі 90 команд розділені на 9 груп. Команди кожної групи відповідно до клубних коефіцієнтів розбиті на два кошики. Для жеребкування підготують дві чаші. У першу помістять кулі з номерами сіяних команд (від 1 до 5), у другу - з номерами несіяних (від 6 до 10).

З кожної чаші беруть по одній кулі та поміщають у порожню чашу посередині, де їх перемішують. Після цього випадково вибирається одна з двох куль і демонструється номер, який він містить. Потім демонструється номер з другої кулі, і таким чином формується пара. Результат поширюється на команди всіх груп. Процедура повторюється для решти куль у чашах з сіяними та несіяними командами.

Матчі другого відбіркового раунду пройдуть 21 та 28 липня. У разі потреби після матчу-відповіді передбачені додатковий час і серія пенальті. Переможці пар отримають право зіграти у третьому відбірному раунді ЛК.

Ліга конференцій 2022/23

2-й раунд кваліфікації, 21 та 28 липня

Групи посіву Q2

Шлях чемпіонів

Група 1

Сіяні

Несіяні

Група 2

Сіяні

Несіяні

Група 3

Сіяні

Несіяні

Основний шлях

Група 1

Сіяні

Несіяні

Група 2

Сіяні

Несіяні

Група 3

Сіяні

Несіяні

Група 4

Сіяні

Несіяні

Група 5

Сіяні

Несіяні

Група 6

Сіяні

Несіяні

Група 7

Сіяні

Несіяні

Група 8

Сіяні

Несіяні

Група 9

Сіяні

Несіяні

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі