Два варіанти для Динамо. Жереб Q2 Ліги чемпіонів. Дивитися онлайн. LIVE

Стежте за трансляцією церемонії з Ньону 15 червня о 13:00 за Києвом

Жеребкування другого відбіркового раунду (Q2) Ліги чемпіонів 2022/23 пройде у швейцарському Ньоні 15 червня, початок - о 13:00 за Києвом.

З Q2 вступає в боротьбу представник України - «Динамо». У киян, які є сіяними за Шляхом представників ліг, наразі 2 варіанти суперників:

Можливі суперники Динамо у Q2:

По Шляху представників ліг 4 клуби, які вступають у боротьбу з цього раунду, поділили порівну (по 2) на сіяних та несіяних відповідно до клубного рейтингу УЄФА.

По Шляху чемпіонів у жеребкуванні візьмуть участь 20 команд: 5 клубів, які розпочинають боротьбу на цій стадії, та 15 переможців першого відбіркового раунду, матчі якого будуть зіграні 5/6 та 12/13 липня.

Учасників поділили порівну на сіяних та несіяних (по 10) відповідно до їх положення у клубному рейтингу. З метою посіву команд використовується рейтинг команди з кожної пари першого відбірного раунду з найвищим коефіцієнтом. УЄФА розділив усіх учасників на 3 групи, спираючись на принципи Комітету з клубних змагань. У групах 1 і 2 - по 6 команд, а в групі 3 знаходиться 8 команд.

Перед жеребкуванням кулі з іменами сіяних команд/пар помістять в одну чашу, кулі з несіяними командами/парами - в іншу. З кожної чаші дістануть по одному шару, помістять у порожню чашу посередині і перемішають. Команда/пара, яку дістануть із центральної чаші першою, проведе перший матч удома.

Дати матчів Q2 Ліги чемпіонів: 19/20 та 26/27 липня. Переможці вийдуть до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів, а команди, які програють, потраплять до третього відбіркового раунду Ліги Європи.

Ліга чемпіонів 2022/23

2-й раунд кваліфікації, 19/20 и 26/27 липня

Групи посіву Q2

Шлях представників ліг

Сіяні:

Несіяні:

Шлях чемпіонів

Група 1

Сіяні:

Несіяні:

Група 2

Сіяні:

Несіяні:

Група 3

Сіяні:

Несіяні:

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі