Сергій СИДОРЧУК: «Після гри в Кардіффі болючі відчуття»

Хавбек збірної України – про підготовку до Ліги націй

Півзахисник збірної України Сергій Сидорчук розповів про підготовку до матчів Ліги націй:

«Починаємо новий турнір. Тренерським штабом було поставлене завдання - повернутися в Лігу А. Будемо починати це робити. Ті, хто грав з Уельсом, відпочивали, а ми трішки потренувалися та провели тактичну роботу.

Після гри в Кардіффі болісні відчуття, ще нічого не закінчилося - рана кровоточить. Чим прекрасний футбол, так це тим, що в тебе завжди є другий шанс. Після поєдинку з Уельсом в роздягальні була така обстановка, якої я не бачив за все своє футбольне життя. Важка атмосфера, тиша. Але потім ми побачили в соцмережах, що говорили й писали люди. Стало легше це переносити.

Що нам завадило забити Уельсу? Тільки голкіпер, я вважаю. Подивилися статистику, переглянули в повторі моменти. Тільки голкіпер. Щодо непризначеного пенальті - я гадаю, він був. Проте що було - то й було. Я вважаю, що арбітру вже дісталося від наших уболівальників.

Хлопці підтримали Андрія Ярмоленка. Йому вже легше, але ще потрібен час, щоб відновитися й відійти морально від того поєдинку. Він - наш лідер. Ми йому допоможемо. Рухаємося вперед».

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч