Гарет БЕЙЛ: «Наші серця з українцями, але це футбол, ми хочемо перемогти»

Лідер збірної Уельсу – про майбутній матч

Лідер збірної Уельсу Гарет Бейл поділився очікуваннями від матчу проти України.

«За нас вболіватимуть трибуни, це головне. Ми розуміємо, які жахливі речі творяться в Україні. Наші серця з дітьми, сім'ями та людьми України. Ми всі відчували себе жахливо у цей час та не могли зробити надто багато. Але приходьте завтра, це гра у футбол. Ми хочемо перемогти.

Домашні стіни - це велика перевага. Ми любимо грати вдома та грати перед нашими вболівальниками. Для нас це котел і атмосфера, яку створюють уболівальники, лякає інші команди. Коли ми відчуваємо втому, вони співають гімн і дають нам додаткові рівні енергії, які нам потрібні. Ми розуміємо, що гра великого масштабу, але це гра у футбол, у якій ми маємо добре проявити себе.

Важко зрозуміти, чи це найважливіша для нас гра. Ми грали у півфіналі чемпіонату Європи. Це важливий матч, цього не приховати. Ми грали лише на одному чемпіонаті світу. Це сходинка, яку хочемо пройти. У нас важлива гра, яку ми намагаємося виграти, щоб досягти своєї мети», - сказав Бейл.

Поєдинок Уельс - Україна відбудеться 5 червня на стадіоні «Кардіфф Сіті» валлійської столиці та розпочнеться о 19:00 за київським часом.

Володимир Клепач Джерело: WalesOnline
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 11:58 74

Микола Сираш не виходить на зв'язок