Олександр КАРАВАЄВ: «ЗСУ надають нам сил та мотивації»

Захисник збірної України готується до матчу проти Уельсу

Захисник збірної України Олександр Караваєв, якому вчора виповнилося 30 років, розповів про підготовку до матчу проти Уельсу (5 червня):

«Долетіли до Уельсу дуже добре, це забрало небагато часу. Тут у нас є всі умови для проживання та відновлення. Все на високому рівні, тому настрій у нас позитивний. У мене хороше самопочуття, відчуваю себе молодим. Мені 30 років, але багато сил та енергії, хочеться грати і тренуватися. Зараз для цього в нас є всі можливості, і все це завдяки нашим Збройним силам, які відстоюють українську державу, її незалежність та честь. Вони б'ються там на фронті, а ми на своєму місці маємо продемонструвати, що ми єдина незалежна нація.

Перед матчем із Шотландією я згадував, що наступного дня в мене день народження. Хотів, звісно, лише перемоги, але ще й відзначитися результативними діями. І це в мене вийшло. Але все одно, усі думки про сьогоднішні важкі часи. Втім, упевнений, що наша перемога не за горами, як на футбольному полі, так і на фронті. Наші Збройні сили демонструють мужність та відвагу, а це надає і нам більше сил та мотивації».

Олег Дідух Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 79

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів