КОЗЛОВСЬКИЙ: Якщо лідер нації залишається, то чому ми повинні кудись тікати

Президент «Руха» вважає, що чемпіонат потрібно догравати в Україні

Президент львівського «Руха» Григорій Козловський висловив свою думку щодо того, де слід проводити чемпіонат України наступного сезону.

«Сьогодні у нас на передовій люди воюють в окопах. Але серед них багато тих, хто був фанатами різних клубів. Люди насправді воюють, і насправді у кожного зараз є свій фронт. Ми як футбольна сім'я теж маємо бути поруч з нашим військовими, в нашій країні. Я думаю, що правильно, аби ми були разом, тримали свій фронт і показували цілому світу, що ми сильна нація, що ми достойні називатися європейцями.

Ми маємо це показувати, і кращого способу, ніж зіграти цей чемпіонат в Україні, я не бачу. З іншого боку, у нас є Президент, якому на 3-4 день війни пропонували покинути країну. Але він став лідером нації та показав своїм прикладом, що він тут, в Україні, і буде битись до кінця. І я знаю, що у Президента є думка та побажання, щоб футбол теж був в нашій країні. Якщо лідер нації залишається, то чому ми повинні кудись тікати та грати десь за кордоном? Я вважаю, що ми маємо бути однією нацією та брати приклад з її лідера, який має таку думку», - сказав Козловський.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 12:45 4

Український боксер переміг британця та став абсолютним чемпіоном світу у хевівейті

Коментарі