Іспанія – Португалія. Прогноз та анонс на матч Ліги націй

Хто головний на Піренейському півострові?

У четвер, 2 червня, у Севільї на стадіоні «Беніто Вільямарін» відбудеться матч групового раунду Ліги націй, в якому збірна Іспанії прийматиме національну команду Португалії. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Іспанія

У минулому сезоні Ліги націй команда Луїса Енріке була близькою до того, щоб виграти трофей. На груповому раунді «Червона фурія» програла лише один матч - збірній України (0:1), але це не завадило їй зайняти перше місце та вийти у плей-оф, залишивши позаду Німеччину та Швейцарію.

У півфіналі турніру іспанці зуміли перемогти чинних чемпіонів Європи - Італію (2:1), однак у фінальному поєдинку не пройшли випробування чемпіонами світу 2018 року, програвши Франції (1:2). Втім, насамперед Іспанія націлена на Мундіаль у Катарі, який стартує у листопаді.

Португалія

Команда Фернанду Сантуша є першим в історії переможцем Ліги націй. Кріштіану Роналду та компанія виграли турнір у сезоні 2018/2019, тим самим довівши, що перемога на Євро-2016 не була вдалим збігом обставин. Проте захистити чемпіонські титули португальцям не вдалося.

У минулому сезоні Ліги націй Португалія посіла друге місце у своїй групі, відставши на три очки саме від Франції, яка згодом виграла турнір. Фатальною виявилася домашня поразка французам (0:1), яка стала для підопічних Сантуша єдиною в тому розіграші.

Орієнтовні склади

Іспанія: Сімон - Аспілікуета, Мартінес, Альба, Карвахаль, Коке, Бускетс, Алькантара, Родрі, Торрес, Мората.

Португалія: Патрісіу - Мендеш, Пепе, Канселу, Геррейру, Моутіньо, Карвалью, Б.Сілва, Роналду, Жота, А.Сілва.

2 червня, четвер

Іспанія - Португалія
Севілья. Стадіон «Беніто Вільямарін». 21:45
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 2.18
  • 3.25
  • 3.70
Зробити ставку Зробити ставку
  • 2.20
  • 3.42
  • 3.70
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії