Олександр КРАСЮК: «Берінчик працює за покликом серця»

Промоутер розповів про те, чим займається Денис під час війни

Генеральний директор K2 Promotions Олександр Красюк розповів про розвиток кар'єри Дениса Берінчика, котрий з перших днів повномасштабної війни захищав Україну в лавах ТрО.

«Він в Києві, в Україні. Він працює, допомагає хлопцям, людям. Гуманітарно, з вояками. Людина працює за покликом серця. Чесно кажучи, зараз ми об'єктивно розуміємо, що бокс в Україні на період війни відкладається. Тому моя задача зараз докласти таких зусиль, аби Берінчик отримав те, на що заслуговує.

Тобто, незважаючи на те, що зараз в Україні такі складні часи, щоб Берінчик отримав свій шанс битися за найвищі титули світового боксу. Я цим займаюся, в мене є ідея з цього приводу. Я, чесно кажучи, навіть з цього приводу не інформував Дениса. Кілька днів тому я спілкувався з президентом WBO, ми обмінялися декількома смс-ками. У мене виникла ідея, що ми можемо зробити, і зараз ми спробуємо над нею попрацювати.

Тому що скільки років бути боксером, час плине, і повернутися, якщо пройде рік-два, буде дуже складно, якщо не неможливо. Тому важливо сконцентруватись на цьому моменті і докласти максимальних зусиль, аби дати Берінчику можливість пострілу з плацдарму.

Це поки не перемовини ведуться. А зараз я відпрацьовую можливість таких перемовин. Я хочу створити умови для того, щоб Берінчик бився чи за претендентський, чи за чемпіонський пояс», - сказал Красюк.

Денис Шаховець Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 22:40 5

Згадуємо та оцінюємо успіхи голеадорів, які 10 років тому вважалися дуже перспективними…