Григорій КОЗЛОВСЬКИЙ: «Львів і раніше був футбольною Меккою України»

Президент «Руха» відзначив роль міста для українського футболу під час війни

Президент ФК «Рух» Григорій Козловський висловився про велику роль Львова, що після вторгнення російських окупантів став своєрідною столицею українського футболу, а також про збірну України U-19, яка готується до вирішальних матчів відбору на чемпіонат Європи саме у цьому місті.

«Львів був футбольною Меккою в останній рік, просто про це не всі знали. Зараз так сталося, що довелося дізнатися. У футболу теж має бути своя домівка, і я радий, що ФК Рух та академія нашого клубу стали домівкою для футболістів, які мають бажання та можливість тренуватися і розвиватись. Чим більше представників Руха буде у збірній U-19, тим більшими будуть шанси пробитися.

Якщо серйозно, команда насправді є сильною, збалансованою, не випадково вона потрапила в фінальну частину. Головне, щоб хлопці показали, що вони українці, бійці, і результат прийде. Але група дійсно непроста. Чесно кажучи, тренерам не позаздриш. Але чим складніша група, тим легше буде її вигравати», - сказав Козловський.

Нагадаємо, що у червні на збірну України U-19 чекає еліт-раунд відбору на чемпіонат Європи, де суперниками нашої команди будуть Нідерланди, Сербія та Норвегія.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 22:25 3

«Жирона» обіграла «синьо-гранатових» 4:2 та вперше в історії вийшла до Ліги чемпіонів!

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7