Рєзніков анонсував «приємні сюрпризи» у постачанні озброєння

Зустріч Рамштайн-2 виявилася продуктивною

Україна найближчим часом очікує на нові значущі поставки озброєння, яке значно посилить армію. Про результати зустрічі Контактної групи глав міністерств оборони багатьох країн (Рамштайн-2) повідомив Міністр оборони України Олексій Рєзніков.

«З оптимізмом можу повторити оцінку, яку дав інший великий друг України - міністр Ллойд Остін: на сьогоднішній зустрічі країни оголосили про нові способи підтримки, які можуть стати game changing у цій війні.

Рішення було знайдено завдяки поєднанню зусиль кількох наших країн-партнерів. Також йшлося і про інші «приємні сюрпризи», які посилять потужність української армії, і будуть неприємними для ворога. Але про це - згодом», - написав Резніков.

Зазначимо, що за підсумками зустрічі Данія зголосилася передати Україні протикорабельні ракети «Гарпун» та пускові установки до них. А загалом після зустрічі було оголошено нові пакети допомоги, включаючи надання критично необхідних артилерійських боєприпасів, систем берегової оборони, танків та іншої бронетехніки.

Максим Гаптар Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футзал | 21 травня 2024, 15:04 2

Фотографії Сєргєя Абрамова вже немає в розділі придбання квитків