Рома – Феєнорд. Прогноз та анонс на фінал Ліги конференцій

Головний поєдинок сезону для обох клубів

У середу, 25 травня, у Тирані на стадіоні «Арена Комбетаре» відбудеться фінальний поєдинок Ліги конференцій, в якому за трофей поборяться італійська «Рома» та нідерландський «Феєнорд». Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Рома

Жозе Моуріньо може стати першим тренером, який виграв три різні єврокубкові турніри. В активі португальського спеціаліста вже є перемоги у Лізі чемпіонів та Кубку УЄФА/Лізі Європи, а тепер він може стати тріумфатором першого в історії розіграшу Ліги конференцій.

Шлях «Роми» до фіналу був досить непростим. На груповому раунді італійський клуб залишив позаду норвезький «Буде-Глімт», українську «Зорю» та болгарський ЦСКА Софія. У плеф-оф підопічні Моуріньо по черзі залишили за бортом турніру нідерландський «Вітесс», той самий «Буде-Глімт», а також англійський «Лестер».

У чемпіонаті Італії «Рома» фінішувала на шостому рядку турнірної таблиці, завоювавши пряму путівку до групового раунду Ліги Європи на наступний сезон. Тому в майбутньому матчі італійський клуб боротиметься виключно за трофей.

Феєноорд

А ось команда Арне Слота здобула бронзові медалі нідерландської Ередівізі, що дозволить їй стартувати з раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи. Тому перемога у фінальному матчі Ліги конференцій, крім трофею, дозволить стартувати відразу з групового етапу ЛЄ.

«Феєнорд» свою групу в Лізі конференцій впевнено виграв, не зазнавши, на відміну від «Роми», жодної поразки. Хоча суперники там були непрості: чеська «Славія» із Праги, німецький «Уніон» із Берліна та ізраїльський «Маккабі Хайфа».

У плей-оф по черзі були переможені сербський «Партизан», знову «Славія», яка дійшла до чвертьфіналу завдяки успіху в стикових матчах, та французький «Марсель». «Феєнорд» не знає поразок у цій єврокубковій кампанії, проте суперник у фіналі, мабуть, значно сильніший за попередніх.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Рома» у цьому матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 із коефіцієнтом 2.40 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Рома»: Патрісіу - Ібаньєз, Смоллінг, Манчіні, Карсдорп, Олівейра, Крістанте, Залевський, Пеллегріні, Абрахам, Дзаньоло.

«Феєнорд»: Марціано - Педерсен, Сенесі, Траунер, Гертрюйда, Кекчу, Еурснес, Тіл, Сіністерра, Дессерс, Нельсон.

25 травня, середа

«Рома» - «Феєнорд»
Тирана. Стадіон «Арена Комбетаре». 22:00
РОМА - ФЕЄНОРД. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
Прогноз Sport.ua - 2:1
  • 2.40
  • 3.46
  • 3.20
Зробити ставку Зробити ставку
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 07:20 5

Олександр переміг британця за підсумками 12 раундів та став абсолютним чемпіоном світу

Коментарі