ЯШКІН: «Динамо та Шахтар зможуть існувати без Суркісів та Ахметова»

Екс-хавбек вважає, що Ребров і Шевченко можуть бути співвласниками «Динамо»

Екс-хавбек «Динамо» Артем Яшкін не виключає, що клуби-гранди українського футболу «Динамо» та «Шахтар» отримають нове керівництво після війни.

- Була інформація, що «Шахтар» призупинив виплату зарплат під час війни, «Динамо» збирається розпродавати гравців. Як ви вважаєте, нашим грандам не загрожує зникнення?

- Я не знаю, наскільки важливими для господарів клубів взагалі залишатимуться команди. Можливо, благодійні матчі - це оглядини, щоби продати гравців. Але це все домисли, ми ж не знаємо, що у головах у власників клубів.

- Динамо та Шахтар зможуть існувати без Суркісів та Ахметова?

- Звісно, ​​зможуть, чому ні. Яка різниця, хто даватиме гроші, головне - щоб ця людина любила футбол. Власники клубів змінюються, і нічого страшного в цьому немає.

- А якщо «Динамо» націоналізують?

- Я не можу уявити, щоб держава могла зараз відібрати Динамо у Суркісів. Можна попросити продати або знайти нових інвесторів, це так, але не забирати.

- Давайте ще пофантазуємо з приводу потенційних тренерів Динамо. Як думаєте, повернення Реброва до Динамо реальне?

- Як тренер, шансів немає, тут не буде перспектив. Але не здивуюся, якщо Ребров та Шевченко стануть одними із співвласників клубу, щоб утримати Динамо на плаву.

Микола Степанюк Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 0

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»