Рейтинг WTA. Українки у плюсі, рекорди Жабер та Пегули

Ангеліна Калініна найближчим часом може стати першою ракеткою України

Після завершення великого турніру в Мадриді у першій десятці відбулося кілька значних змін. Чемпіонка Madrid Open Онс Жабер піднялася з десятого на сьоме місце, повторивши особистий рекорд. Торішня переможниця цих змагань Аріна Соболенко опустилася із четвертої на восьму позицію. В інших зміни мінімальні.

Також варто відзначити, що американка Джессіка Пегула, яка боролася за титул у Мадриді, піднялася на 11-те місце, оновивши особисте досягнення.

Топ-10 рейтингу WTA



Щодо українок, то наші перші п'ять ракеток трохи додали, найбільше вдалося спрогресувати Даяні Ястремській - плюс 12 рядків. В інших ситуація трохи гірша. Ангеліна Калініна вже на турнірі у Римі може стати першою ракеткою України. Для цього їй потрібно пробитися до 1/4 фіналу.

Українки у рейтингу WTA


У Чемпіонській гонці Жабер зробила неймовірний ривок і піднялася на другу позицію, поступаючись лише неперевершеній Ізі Свьонтек. Також у топ-4 тепер перебуває і Пегула.

Чемпіонська гонка WTA

Ангеліна Калініна після успішного виступу в Мадриді трохи обійшла в цьому рейтингу Даяну Ястремську, обидві поки що в четвертому десятку. Також трохи додала й Марта Костюк.

Українки у Чемпіонській гонці WTA
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 18:06 7

Лондонський клуб здобув перемогу з рахунком 5:0

Коментарі