Хасім РАХМАН: «Альварес може бути фаворитом у бою з Усиком»

Екс-чемпіон світу поміркував про можливий поєдинок українця з Канело

Колишній чемпіон світу у надважкій вазі американець Хасім Рахман вважає, що мексиканець Сауль Альварес має непогані шанси на перемогу в бою з українцем Олександром Усиком. За словами Рахмана, у їхньому протистоянні має бути обмеження у вазі, з лімітом 201 фунт (до 91 кг, ліміт крузервейту).

«Я хотів би, щоб Альварес зустрівся з Усиком у вазі з лімітом 201 фунт. Думаю, має шанс. Він може бути навіть фаворитом. Так, можна сказати, що Канело дуже малий для суперважкої ваги, але зауважте, я не просто так сказав 201 фунт.

Якщо бій відбудеться з таким обмеженням у вазі, то Усику доведеться схуднути, втратити м'язову масу, тоді як Альварес додасть у всьому цьому. Канело вміє боксувати і постійно спарингує з суперважковаговиками.

Усик не є одним з найсильніших суперважковаговиків. Він не був великим навіть у важкому дивізіоні. Так що я вважаю, що Альварес має непогані шанси стати об'єднавчим чемпіоном світу в суперважкій вазі, якщо бій пройде з такими обмеженнями. Я даю йому шанс.

Я гадаю, що Сауль може перемогти. Всі сильні якості, які є в Усика, є і у Канело. До того ж Альварес має залізне підборіддя. Усик не завдасть йому шкоди, тож я даю йому шанс. Насправді я вважаю Канело фаворитом цього протистояння», - сказав Рахман.

Нагадаємо, що Сауль Альварес є абсолютним чемпіоном світу у другій середній вазі, а Олександр Усик володіє титулами WBA, WBO та IBF у суперважкому дивізіоні.

Нагадаємо, що Усик влітку має провести реванш із Ентоні Джошуа. Сауль Альварес незабаром проведе бій із росіянином Дмитром Біволом.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24