Вантаж 300. В Ізюмі ЗСУ дістали начальника генштабу орків гєрасімова

Інформація поки що неофіційна, але з низки джерел

У неділю, 1 травня, ЗСУ завдали ще одного удару по місцю в районі Ізюму, де розташовувався штаб 2-ї армії рф.

«Годину тому щось дуже «бахнуло» в Ізюмі в районі 2 армії окупантів. Там, де знаходиться ставка начальника генерального штабу росії гєрасімова, котрий особисто приїхав керувати наступом на Слов'янськ. Підтверджено велику кількість 200-х серед найвищого офіцерського складу», - написав у телеграмі радник голови МВС Антон Геращенко.

Через деякий час Геращенко із посиланням на екс-міністра МВС Арсена Авакова додав, що гєрасімов справді виявився «трьохсотим»: «Деталі: наш інсайдер в росії повідомляє: «нач гш вс рф валєрій гєрасімов поранений на території України. Він отримав осколкове поранення правої гомілки без перелому кістки».

Цю інформацію підтверджує телеграм-канал «Генерал СВР».

«Начальник генерального штабу збройних сил росії валєрій гєрасімов був поранений на території України. гєрасімов отримав осколкове поранення верхньої третини правої гомілки без перелому кістки. Уламок вилучено, небезпеки для життя немає», - повідомляє джерело.

Крім того, в мережі є інформація про те, що гєрасімова на гелікоптерах екстрено вивезли до бєлгорода, звідки одразу ж літаком відправили до москви.

Зазначимо, що 66-річний гєрасімов з листопада 2012 року є начальником генерального штабу збройних сил рф.

Олексій Сливченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 10 травня 2024, 14:24 5

Тренер поки не прийняв рішення

Коментарі