Україна - Польща. Анонс на матч чемпіонату світу з хокею

Матч українців проти господарів льоду

Збірна України з хокею виконала своє завдання-мінімум і у першому матчі чемпіонату світу у Дивізіоні 1B обіграла аутсайдера Сербію з рахунком 7:0. Сербія, програвши раніше Японії 0:8, вже, очевидно, йде на виліт.

З огляду на низький рівень суперника, судити про стан української команди складно. Свої завдання Україна виконала: не пропустила, забила багато шайб, потренувала дії у меншості та більшості. Щоправда, прикро, що навіть з повільними сербами Україна тричі порушувала правила та працювала проти більшості суперника.

Позитивно варто відзначити Андрія Міхнова, який завершив зустріч із чотирма набраними очками. Крім того, відзначилися гравці Донбасу: Олександр Пересунько оформив дубль, а Пилип Пангелов-Юлдашев зробив два асисти.

Але вже сьогодні для команди Вадима Шахрайчука буде ключовий тест: битва з господарями поляками. Якщо збірна справді хоче боротися за підвищення у класі, то треба обов'язково перемагати. На ЧС буде лише чотири матчі, і у такій конкуренції немає місця для поразок.

Сама Польща, з якою останнім часом у нас було багато важких матчів, у своєму стартовому поєдинку обіграла Естонію з результатом 3:0.

Складно щось прогнозувати, але варто пам'ятати, що два останні роки в цьому дивізіоні чемпіонат світу не проводився, тому офіційних матчів такого рівня жодна зі збірних не мала. А всі контрольні зустрічі проходили здебільшого в експериментальних складах.

Розклад збірної України

27 квітня

Україна - Сербія 7:0

28 квітня

Україна - Польща

30 квітня

Японія - Україна

1 травня

Естонія - Україна

28 квітня, четвер

Україна - Польща
Старт о 21:00
Трансляція на Спорт 1
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 17:15 0

Динамо гарантовано не опуститься нижче 4-го місця у таблиці УПЛ 2023/24

Коментарі