Прості стратегії ставок на кінські перегони

Будь-який досвідчений гравець знає, що ставки так просто не робляться – потрібна стратегія.

Щоб робити парі на кінські скачки, експерти вважають, що не варто дуже мудрувати - є досить прості варіанти, які доступні і для гравців-початківців. Які ж можна використати?

Зробити "Trixie" на фаворитів

У цьому випадку потрібно використовувати перші перегони дня, навіть якщо вони проходять на різних іподромах, головне, щоб вони проходили приблизно в один час. Сенс у тому, що в цих заїздах традиційно змагаються "novice", максимум "maiden" - новачки, і там досить явно виділяється хтось сильніший за інші. У кожному стрибку вибирається перемога лідера, й у результаті складається 3 подвійних експреса (як альтернатива можна спробувати 1 потрійний). Головне, щоб коефіцієнт кожного фаворита не падав нижче позначки в 2,0 - тоді вистачить виграшу 2-х коней була достатньою, щоб був прибуток. А якщо котирування будуть трохи вищими, вже 2 перемоги обраних коней забезпечать дохід. Також можна обмежитися двома лідерами з коефіцієнтами на перемогу понад 2,0. Але цю пару роблять два ординари при подвійному експресі.

Стратегія Датчі Шульца (або просто "dutching")

Названа на честь свого автора, що був "чорним" бухгалтером за самого Аль Капона. Суть у цьому, щоб використовувати ставки на лідера при коефіцієнті приблизно 4,0 (можна трохи вище, до 4,5). Знаходять 2 подібні варіанти, і ставлять на їхню перемогу. Розрахунок дуже простий: навіть якщо "зайде" один з варіантів, буде все одно хороший плюс. Досвідчений гравець може ускладнити все, зробивши ставку більше ніж на 2-х коней, розрахувавши суми парі так, щоб постаратися в результаті, за будь-якого розкладу, залишатися в "плюсі".

Початківцям рекомендують "слідувати за грошима"

По-англійськи це звучить як "follow the money". У такому випадку гравець вивчає котирування на аутсайдерів, відзначаючи ті варіанти, на яких активно ставлять, що призводить до того, що коефіцієнт на їхню перемогу падає. Якщо сам гравець, провівши власний аналіз, приходить до власного висновку про те, що аутсайдер і справді може виграти, то він робить на нього ставку, але не на перемогу, а на "each-way", тобто на те, що цей кінь прийде якщо не перший, то серед призерів. Котирування на це менш високі, але все одно можуть принести дуже хороший дохід у разі успіху.

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 29 квітня 2024, 16:14 5

Віталію Миколенку може знадобитися операція