Ігор СУРКІС: «Нехай Маркевич поверне гроші, які заробив у Анжи»

Бос «Динамо» відреагував на слова екс-коуча «Металіста» та «Дніпра»

Президент «Динамо» Ігор Суркіс відреагував на слова екс-тренера «Металіста» та «Дніпра» Мирона Маркевича:

«Читаю істерику, яка розгорілася в пресі, того ж таки Маркевича, наприклад, і хочу йому сказати: нехай він спочатку поверне гроші, які заробив у Росії [Маркевич у 2002 році очолював російський «Анжи»]. Я, на відміну від нього, ніколи там не працював».

Раніше Мирон Маркевич розкритикував братів Суркісів, звинувативши їх в антиукраїнській позиції після конфлікту, пов'язаного з відмовою керівництва «Динамо» відпускати гравців на місячний травневий збір до збірної України:

«Навіть не міг очікувати, що таке може статися. Я шокований. Я вважаю, що це свавілля з боку «Динамо» і його треба припиняти. Суркіси завжди були українофобами, а зараз це навіть не обговорюється. Раніше я воював із ними все життя, тепер вони повністю розкрилися.

Якщо ми дозволимо Суркісам повернутися, тоді ми нічого не варті. Це буде повний маразм. «Динамо» має існувати! Це символ та гордість України. Але клубом мають займатися люди, які люблять «Динамо» та Україну, а не ось це. Потрібно знайти таких людей, які розвиватимуть клуб».

Микола Степанюк Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі