Катерина УСИК: «Саша не міг висловлювати свою позицію щодо Криму»

Сім'ї боксера погрожували

Катерина Усик, дружина боксера Олександра Усика, пояснила, чому після анексії Криму росією спортсмен довгий час чітко не висловлював своєї позиції.

- Ви якось відчули на собі репресії, коли мешкали в Криму?

- Звісно! Я жила в Криму до 2017 року. Я їздила постійно з українським прапором на машині, і мені її обіцяли підірвати. До мене підійшов знайомий і каже: «Катя, мені передали, якщо ти не знімеш прапор України - машину підірвуть». Але, звичайно, ніхто нічого не зробив.

Коли Сашка проплачені журналісти постійно запитували: «Чий Крим?», паралельно йшли погрози нашій родині. Всі знали, де я живу, а вони були здатні на все, що завгодно. Саня просто не міг висловити свою позицію. Дійшло до того, що погрожували прийти додому, знайти щось заборонене в росії та віддати мене до СІЗО, а дітей до дитбудинку. Ви ж розумієте, що якби вони хотіли щось знайти, то знайшли! Ось вам і відповідь, чому Сашко нічого не міг сказати.

А зараз вони погрожують, що заберуть мій дім. Нехай забирають! Все одно рано чи пізно Крим повернеться до складу України. І кримчани це знають.

Коли я їздила в Україну, кримські прикордонники дивилися мій паспорт і говорили, сміючись: «Ви дружина боксера, він, напевно, б'є». Уявляєте, яке у них перекручене поняття реальності? Вони думають, що бити дружину - це окей. Які ми нафіг брати? Ми зовсім різні.

Іван Зінченко Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі