Тренер Бенфіки: «Сумно, що не змогли перемогти, але ми зіграли добре»

Лісабонський клуб вибув із Ліги чемпіонів

Головний тренер «Бенфіки» Нелсон Веріссімо та футболісти лісабонського клубу прокоментували результативну нічию з «Ліверпулем», після якої «орли» залишили Лігу чемпіонів.

«Знали, що на нас чекає важка місія проти однієї з найкращих команд у світі. Ми завжди повинні бути найкращою версією себе. Це був чудовий європейський вечір футболу проти чудової команди. Звичайно, нам сумно, що ми не змогли перемогти, але команда грала добре», - сказав Веріссімо.

Захисник «Бенфіки» Алехандро Грімальдо:

«Ми провели гарний сезон у Лізі чемпіонів. Це було важке протистояння, але ми боролися як могли за клуб та вболівальників. Ми провели тут дуже добрий матч».

Нападник «Бенфіки» Гонсалу Рамуш:

«Просто фантастика, що я вперше забив у Лізі чемпіонів, але ми всі розчаровані. Все закінчилося для нас вильотом із турніру, але це була чудова пригода».

Нападник «Бенфіки» Дарвін Нуньєс:

«Бенфіка» - відмінна команда, яка може досягати більшого. Тут важко грати, не всі приїжджають сюди та роблять те, що ми зробили. Вітаю «Ліверпуль», ми зробили все можливе. Цей сезон був неймовірним [для мене], але мої товариші по команді заслужили похвалу. Сьогодні ми показали, що «Бенфіка» - великий клуб. Ми все залишили на полі. Домоглися нічиєї, цього не вистачило, щоб пройти далі, але ми залишаємо турнір із високо піднятими головами».

Олександр Тішура Джерело: УЄФА
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання-мінімум