Віктор ЛЕОНЕНКО про звільнення: «Великий я, а не Денисов»

Екс-форвард «Динамо» - про звільнення з телеканалів «Футбол»

Екс-форвард «Динамо» Київ та телеексперт Віктор Леоненко прокоментував новину про своє звільнення з телеканалів «Футбол»:

«Чи знаю, що Денисов мене звільнив з телеканалів «Футбол»? Я хотів би почути це від нього особисто, а не від друзів. Інтерв'ю, на яке він посилається, найімовірніше - відмазка. На ТК «Футбол» зараз усіх розганяють. Думаю, що я просто потрапив під скорочення. Денисов придумав причину через інтерв'ю, хоча міг мене набрати і все сказати. Я люблю відвертість.

Я казав, що російські спортсмени не винні і їх не потрібно дискваліфікувати. Я можу й зараз це сказати. Будь-яка нормальна людина розуміє, що вони нічого не вирішують. Спорт - інструмент російської пропаганди? Ні! Вони можуть відсидіти багато років за слова. У цьому плані я розумію спортсменів.

Чи повернусь на телеканал «Футбол» у майбутньому? Я ні на кого не тримаю зла. Щодо Денисова, я просто зроблю висновки. Не забувайте, хто з нас великий - я, а не Денисов! У мене на телеканалі з усіма були дружні стосунки. Я не маю ворогів

Я точно не пропаду. Буду думати. Не здивуюсь, якщо мені вже зараз почнуть дзвонити щодо роботи. На телебачення поки що не хочу. Швидше за все, я буду консультантом у клубі, і, гадаю, що не в одному».

Олег Дідух Джерело: FanDay
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 13:57 6

Український тренер поділився думкою щодо майбутнього двох гравців «Жирони»

Коментарі