Маккензі Дерн - Тейша Торрес. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 273

Бій відбудеться 10 квітня у Джексонвіллі (штат Флорида, США) на «VyStar Veterans Memorial Arena» і стане частиною головного карду PPV-турніру UFC 273. Орієнтовний початок бою - 05:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У клітці поб'ються дві топові представниці мінімального дивізіону: 5-й номер рейтингу Маккензі Дерн (11-2) та 7-й номер Тейша Торрес (13-5).

Дерн має закрити поразку від Марини Родрігес одноголосним рішенням суддів у жовтні минулого року у своєму першому мейн івенті в UFC, що перервало її серію з чотирьох перемог.

Торрес після чотирьох поразок поспіль зуміла зберегти місце у ростері, вигравши три останні сутички. Востаннє вона билася у серпні на UFC 265, де впевнено здолала суддівським вердиктом Анджелу Хілл.

Прогноз на бій

Дерн - дуже титулований грепплер, тому її найсильнішою стороною є партер, де вона почувається як риба у воді, отримавши здачею 4 (всі в першому раунді) з 6 своїх перемог в UFC. Торрес непогано працює у партері, але до рівня грепплінгу своєї суперниці їй дуже далеко.

Натомість Торрес краща у стійці, де у Дерн є великі дірки. Але Торрес не має потужного удару, щоб стримувати Дерн. Припускаємо, що Маккензі зможе реалізувати свою перевагу, і за рахунок цього здобути як мінімум перемогу за очками. Але все ж таки сабмішн у виконанні Дерн нам бачиться дуже реальним.

Перемога Дерн здачею у 1-му раунді

Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.83
  • -
  • 1.93
Сделать ставку Зробити ставку
  • 1.84
  • -
  • 1.90
Сделать ставку Зробити ставку
Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

MMA | 24 вересня 2024, 20:15 2

Мераб Двалішвілі розкритикував рашистів