Ніхто не дає мазуту! З посольством рф у Ірландії сталася пічалька

Дипломати з рашки у відчаї та готові заплатити будь-яку суму за пальне

З посольством рф в Ірландії сталася пічалька. Вони у відчаї шукають 3 тисячі літрів палива. Але місцеві компанії відмовляються обслуговувати російських дипломатів, тому в них не вистачає палива для гарячої води та опалення.

Як повідомляє видання Irish Mirror, російське посольство вже звернулося до ірландського уряду з проханням про допомогу.

Джерело в нафтовій компанії повідомило виданню: «росіяни у відчаї і шукають 3000 літрів мазуту якнайшвидше. Вони готові зробити повну оплату перед доставкою. Питання не в грошах, вони готові заплатити будь-яку суму».

Однак усі місцеві компанії відмовляються брати в них гроші. Ось що буває з представниками держави-вбивці.

Джерело розповіло деталі: «У них закінчується пальне, і до вихідних залишалося мало мазуту чи взагалі не залишилося. Посольство намагалося отримати пальне у кількох нафтових компаній у Дубліні, а потім спробувало знайти постачальників у передмістях та прилеглих районах».

На запитання щодо ситуації віце-прем'єр Ірландії Лео Варадкар відповів: «Співчуття до російського уряду, російського посольства у мене немає».

В цей час уряд Ірландії перевіряє, чи він повинен втрутитися і допомогти посольству відповідно до Віденської конвенції. Але джерела кажуть, що Міністерство закордонних справ, насправді, не може змусити компанії обслуговувати росіян.

Микола Степанов Джерело: Irish Mirror
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 12:05 1

5 жовтня Реал Мадрид здолав Вільярреал 2:0, Андрій відіграв на нуль

Коментарі