Легія передасть додаткові кошти за матч з Динамо посольству України

Польский клуб долучиться до допомоги Україні

«Легія» повідомила, що додаткові кошти, виручені від товариського матчу з «Динамо» передасть посольству України в Варшаві.

«Російська агресія триває, і потрібні все нові дії. Київське «Динамо» звернулося до європейських клубів, зокрема до «Легії», за підтримкою та допомогою в організації «Матчів за мир!». Мета проекту - символічно привернути увагу міжнародної спільноти та світу спорту до страждань простих людей та звірств війни. Організація матчу - це дуже великий виклик для нашого клубу, як з точки зору щільного графіка команди, так і з точки зору прийняття на себе всіх матеріально-технічних та організаційних питань, пов'язаних із матчем.

Проте, маючи на увазі благородство акції, ми сумлінно взялись за це нелегке завдання. Це продовження заходів клубу та фонду «Легія» для допомоги людям з України.

Окрім символічного значення матчу, ми також дбаємо про реальну підтримку людей, скривджених війною. Підготовлені фондом «Легії» збори коштів та аукціони підтримають мету акції, а додаткові кошти «Легія» та її благодійний фонд перерахують на рахунок Посольства України у Варшаві», - сказано в повідомленні польського клубу.

Поєдинок «Легія» - «Динамо» пройде у вівторок, 12 квітня, у Варшаві на Stadion Legii, початок - о 21:30.

Сергій Циба Джерело: ФК Легія Варшава
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 08:19 3

У бою за титул абсолютного чемпіона світу перемогу здобув український боксер