Вона грала у піддавки з росією! Зеленський затролив Меркель у Бучі

Зеленський ще раз повторив своє запрошення до Бучі для лідерів Європи

Президент Володимир Зеленський на вулицях звільненої Бучі заявив, що колишній німецький канцлер Ангела Меркель зрозуміла його запрошення подивитися на жертв російської окупації:

«Я думаю, що вона мій сигнал чудово почула. І не лише вона - я звертався до лідерів Європи, і пана Саркозі, які, як відомо, ухвалювали важливі рішення.

Вони - скажімо так - були під впливом рф та кількох інших лідерів. Але перш за все від рф і внутрішнього істеблішменту, коли вони приймали рішення щодо України.

Вся ця історія, інсинуації про відкриті двері в НАТО [для України] - ми знаємо, що більшість європейських держав-членів НАТО підтримували як [можливого] члена Альянсу - тоді ще в Бухаресті [2008 року].

І чудово знаємо, хто ті лідери, і я вважаю, що Ангела серед тих лідерів, лідерів провідних країн, від яких залежало рішення, чи бути Україні членом НАТО. Я вважаю, те, що відбувається - це [була] гра в піддавки з рф, дати можливість їм зміцнитися і відчути, що вони, власне кажучи, впливають на Європейський Союз».

Зеленський ще раз повторив своє запрошення для колишніх та нинішніх лідерів Європи приїхати на місце в Бучу та інші міста Київської області, щоб переконатися у наслідках політики поступок рф. 3 квітня виповнилося 14 років від дня саміту НАТО в Бухаресті, коли Альянс мав шанс вивести Україну з сірої зони на сході Європи.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 05:15 1

Віце-президент «Кривбасу» розповів про коуча команди та вихід до Ліги Європи

Коментарі