Волейбольний сезон в Україні завершено достроково, названі переможці

1Золото у чоловіків отримає Епіцентр-Подоляни, у жінок чемпіоном став Прометей

Виконком ГО ФВУ затвердив рішення про дострокове завершення чоловічих та жіночих змагань в Україні сезону 2021/22.

Чемпіонів та призерів визначили за результатами 1-го етапу без врахування матчів півфіналів, плей-оф та фіналів. Регулярка у жіночій Суперлізі була завершена, а у чоловічій - командам залишалося зіграти ще два тури.

У чоловіків золоті нагороди виборов клуб Епіцентр-Подоляни з міста Городок. Срібні медалі дісталися львівському Баркому-Кажани, а бронза - у ВК Дніпро-Прометей.

У жінок чемпіонство вдруге поспіль дісталося СК Прометей. Срібло - у южненського Хіміка, бронза - у запорізької Орбіти-ЗНУ-ЗОДЮСШ.

Цікаво, що в сезоні 2019/20, який також був завершений достроково через пандемію коронавірусу, переможці та призери в Суперлізі України не були визначені. Прес-служба ГО ФВУ також зазначає, що рейтинги команд, які прийматимуть участь у європейських змаганнях, визначаються за результатами 1-го етапу.

У жіночій Вищій лізі призери розподілилися таким чином: Академія Прометей - переможець турніру, друге місце посіло житомирське Полісся-2-ШВСМ, бронзові нагороди отримав чернігівський Університет-ШВСМ.

Чемпіонати України серед чоловічих колективів Вищої, Першої та Другої ліг завершено без визначення переможців і призерів. Така ж участь спіткала й жіночу Першу лігу.

Чемпіонат України з волейболу 2021/22. Чоловіки. Підсумкова таблиця

Чемпіонат України з волейболу 2021/22. Жінки. Підсумкова таблиця

Микола Степанов Джерело: Волейбол в Україні
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 жовтня 2024, 16:16 26

Андрій не зіграє у найближчих матчах збірної