КРАСНІКОВ: «Ми переїхали до менш дорогого готелю, але умови прекрасні»

Один із керівників «Металіста» – про відсиджування в Туреччині

Віце-президент «Металіста» Євген Красніков в інтерв'ю «ТаТоТаке» розповів про збори, фінансування клубу та пропозицію кандидатам у збірну України тренуватися разом із підопічними Олександра Кучера.

- Збори клубу в Туреччині насправді фінансуються особисто вами зі своєї кишені?
- Не знаю, звідки взялася ця інформація, але розцінюю її як провокацію. Так, я займаюся керуванням клубу, як і займався. Але харчування, проживання, весь побут команди, як і забезпечення людей, які зараз перебувають на стадіоні в Харкові, все це фінансується лише Олександром Ярославським.

- Чи правильно я розумію, що ви продовжили турецькі збори?
- Так, ми переїхали до менш дорогого готелю, але умови прекрасні. Легіонерів тимчасово відпустили - на правах оренди з перспективою повернення, але команда регулярно тренується та проводить спаринги з хорошими суперниками - обіграли фінський ХІК, турецький «Башакшехір». Загалом у нас все за планом. Скажу більше: ми готові прийняти у своєму таборі гравців збірної України разом із їхніми сім'ями.

- Ви маєте на увазі тих, хто зараз перебуває в Європі?
- Усіх, кому це дозволено законодавством України. Все-таки працювати індивідуально та проходити збори всередині команди, з повноцінним тренувальним процесом - це дві великі різниці.

Денис Шаховець Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 18 травня 2024, 22:47 5

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі