РЕБРОВ: «Ярмоленко сказав мені, що зараз не відчуває емоцій від футболу»

Український тренер намагається знайти мотивацію працювати

Колишній футболіст «Динамо» та національної збірної України Сергій Ребров розповів про те, чи вистачає йому сьогодні мотивації для роботи.

«Я вдячний своїм гравцям, які допомагають. Я їм одразу, у перший день війни сказав, що відбувається у моїй країні. Нині я з командою не на 100 відсотків. Футболісти це зрозуміли й зараз справді мені допомагають. Я бачу, що без слів вони знають, що робити. Після гри я, звичайно, абсолютно без емоцій - не такий, як був раніше.

Я багато розмовляв з Андрієм Ярмоленком. Він сказав, що перший тиждень взагалі нічого не міг робити. Йому тренер сказав: «Можеш ходити на тренування - можеш не ходити». Але потім він зрозумів, чим може допомогти. Він повинен залишатися професіоналом, виходити на ігри, і своєю роботою показувати силу українців.

Є українці, які захищають нашу країну в межах кордонів та українці, які своєю роботою, вчинками на футбольному полі, професіоналізмом показують, наскільки у нас сильна нація.

Звичайно, він робить максимум того, що може. Але, знову ж таки, це все без емоцій. Немає тих емоцій, що були раніше. І я не знаю, коли вони тепер будуть. Я впевнений, що ми переможемо у цій війні. Але коли вона закінчиться, у нас не буде тих емоцій, які були раніше», - сказав Ребров.

Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 18:28 13

Раніше Маріно працював помічником Арне Слота, який незабаром залишить Роттердам заради «Ліверпуля»

Коментарі