У російських ЗМІ показали зниклого шойгу на нараді у пуйла

Чи актуальне відео, опубліковане кремлівськими журналістами, незрозуміло

Російські ЗМІ повідомили, що президент рф владімір путін провів нараду з постійними членами ради безпеки рф, на якій був присутній міністр оборони сергей шойгу, який не з'являвся на публіці з 11 березня.

Вуса пєскова, прес-секретаря пуйла, сказали: «Присутні були мішустін, матвієнко, володін, медведев, патрушев, колокольцев, лавров, шойгу, бортніков, наришкін і сергей іванов. Міністр оборони рф доповів про хід спеціальної військової операції, надання гуманітарної допомоги, забезпечення безпеки та відновлення життєво важливої ​​інфраструктури на звільнених територіях. Детальна розмова була щодо переговорного процесу з Україною. Висловлена прикрість у зв'язку з повільністю української сторони».

Опублікована новина про те, що російським журналістам повідомили в міноборони рф, що сергей шойгу провів нараду з виконання держоборонзамовлення. Журналісти кремлівського пулу також опублікували відео з шойгу на нараді біля пуйла. Чи актуальне відео, неясно. Раніше російські ЗМІ вже використовували старі відео для ілюстрації новин із шойгу.

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 10 травня 2024, 07:43 0

Українська армія продовжує захищати країну

Коментарі