Втеча чубайса, пропажа шойгу, гнів олігархів, нова іграшка абрамовича

Головні новини за 23 березня на Sport.ua

Пропонуємо ознайомитись з добіркою головних новин та матеріалів на Sport.ua за середу, 24 березня.

1. Перший жирний щур втік з корабля, що тоне. Топ-чиновник залишив росію. Поки що це найбільш високопоставлений керівник, який виїхав з рашки після початку війни.

2. Джерело: Шойгу зник. У нього проблеми із серцем. Може, здох?

3. Гераскевич висміяв російського спортсмена, який привласнив чужу медаль. Іван Куляк пробив чергове дно.

4. Готові заплатити за знищення. Російські олігархи хочуть усунення путіна. Наразі у вузьких колах йдуть різноманітні дискусії з приводу знищення кривавого диктатора.

5. Проти митників, які випустили Суркісів без декларування, порушили справу. Брати Суркіси на початку війни вивезли з України понад $17 млн.

6. Знайшов нову іграшку. Абрамович хоче купити турецький клуб. Російський олігарх може купити «Гезтепе».

7. Гандбол з початку війни: національні збірні, Мотор, легіонери в росії. Sport.ua зібрав разом усі основні події в українському гандболі за останній місяць.

8. Стоп на мосту: путлер заблокує росіянам можливість втечі із Криму. Рашистські окупанти прагнуть зупинити потік втікачів із півострова.

9. ФОТО. Верняєв дико затролив рашистського у**бка, який вийшов із буквою Z. Російський гімнаст Іван Куляк вийшов у Лужнікі з чужою олімпійською медаллю.

10. Тренер зі структури Шахтаря розповів BBC, як тікав з Харкова. Обі Одзімаду тренував команди «гірників» у вікових групах до 11 та до 13 років.

Олександр Тішура Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 04 жовтня 2024, 20:11 0

Завершився третій ігровий день другого туру жіночого чемпіонату України