Провал кадировців: путлер відправив вагнерівців для ліквідації Зеленського

Окупанти перекидають в Україну чергові терористичні групи

Російські окупанти перекидають в Україну чергові терористичні групи з метою ліквідації керівництва держави - президента, глави ОП та прем'єр-міністра.

Головне управління розвідки Міноборони: «Окупанти перекидають в Україну чергові терористичні групи з метою ліквідації керівництва України.

Сьогодні в Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов'язаних з наближеним до путіна російським пропагандистом та власником пвк «ліга» (вагнер), євгенієм пригожиним. Основне завдання злочинців - ліквідація вищого військово-політичного керівництва України.

путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів.

російські окупанти, не досягши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів.

Зазначаємо: українській армії, спецслужбам та правоохоронним органам добре відомі плани кремля. Ми готові до відпору агресору як на фронті, так і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху».

Микола Степанюк Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі