Усі доходи від нового сезону Fortnite спрямують на допомогу Україні

Компанія Epic Games підтримує нашу країну

Американський розробник відеоігор Epic Games (відомий іграми Gears of War, Fortnite і Unreal Tournament) направить весь дохід від Fortnite, зібраний з 20 березня по 3 квітня, на гумдопомогу постраждалим унаслідок війни в Україні.

«Epic направить весь дохід, який принесе Fortnite з 20 березня 2022 року до 3 квітня 2022 року, у вигляді гуманітарної допомоги людям, які постраждали внаслідок війни в Україні.

Xbox збирається брати участь у цій акції і передати всю виручку за Fortnite за цей період, тому разом ми зможемо зібрати більше коштів», - заявили в компанії.

Epic Games назвав організації, яким підуть гроші - UNICEF, Direct Relief, World Food Program та UNHCR (Управління верховного комісару ООН у справах біженців), у найближчі тижні перелік розширять.

Компанія додає, що перерахує кошти «настільки швидко, наскільки це можливо».

Fortnite - найпопулярніша серед молоді, 400 мільйонів людей грають по всьому світу, додав глава Мінцифри України Михайло Федоров.

«Головна мета компанії - розказати про жорстоку війну, яка відбувається прямо зараз та показати наслідки нападу РФ на Україну.

Дякую команді Epic Games за чудову ініціативу та підтримку українського народу», - написав міністр.

Максим Гаптар Джерело: Економічна правда
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кіберспорт | 12 травня 2024, 21:30 0

У фінальному матчі команда MOUZ обіграла Team Vitality